V.I.P. București
top
RO | EN

V.I.P. București

”Contează foarte mult echipa cu care lucrezi și armonia ei.”
”Am descoperit că multe limite sunt doar mentale.”
”Am învățat să îmi mențin calmul într-o situație de tensiune foarte mare... și am reușit să traversez frânghia.”
Cheile Buții, 26.02.2011

„Am învățat că limitele propuse ți le poți atinge oricât de greu ar fi, oricât de irealiste ar părea inițial. Poți realiza lucruri mărețe fără a călca pe alții în picioare, însă NU fără ajutorul altora. Cooperare productivă.”  Anamaria M.

„Să ne ajutăm reciproc. Să avem încredere în cei din jur. Să lucrăm mult mai bine în echipă.” Anonim

„Cred că cel mai mult am aflat că nu mă cunosc suficient de bine, că nu cunosc limitele și reacțiile în situații oarecum extreme. E foarte importantă susținerea echipei!”

Prestația instructorilor: „Extrem de RĂ‚BDĂ‚TOARE, susținătoare, prietenoasă! Foarte apropiați atât ca traineri cât și în afara programului de lucru.”

„Vă mulțumesc pentru colaborarea excelentă! Cu siguranță o să vreau să vă avem alături și în team-building-ul următor!” Roxana D.

„Mi-a plăcut că există planul B de fiecare dată și am simțit că ați avut grijă în permanență să fie lumea în siguranță.” Alexandra B.

„Am învățat ca de fiecare dată să am încredere în oamenii din jurul meu. Ajungi într-un punct în care fie îți dorești mai mult și acționezi, fie te oprești.” Anonim

Am învățat că limitele personale se pot depăși, iar odată depășite totul devine atât de simplu și posibil de îndeplinit. Ajungând în această fază îți dorești ceva mai mult.” Meri

„Fără a ști să asculți oamenii și a înțelege că nu ești singur nu se poate lua decizii și nici nu se poate colabora.” Anonim

„O comunicare bună, simțul umoului, întreținerea unei atmosfere, echilibru între muncă și distracție. Mi-a plăcut în mod special că voi, echipa de traineri, sunteți foarte comunicativi și prietenoși, v-ați făcut plăcuți pe toată durata traningului.” Cătălin B.


LasĂ un comentariu

Nume:
Mesaj:


Comentarii (0)

AU ÎNCREDERE ÎN NOI:

prev-port next-port